Sänk inte ribban på semestern, höj den!

HobbyConnect är ett originaltillbehör till Hobby husvagnar & husbilar. Licensierade av Hobby sedan 2015 har vi hjälpt husvagnsägare att göra husvagnslivet lite bättre – husvagnslivet 2.0 helt enkelt.

Iphone

Funktioner i appen

HobbyConnect hjälper dig inför och under din vistelse i vagnen. Reglera temperaturen, sätt på varmvattenberedaren och tänd en fönsterlampa så är ditt semesterhem klart när du kommer fram. Om du är en campare som ställer upp vagnen för säsongen är HobbyConnect en riktig bonus. Ibland känns det otryggt att lämna vagnen, men med appen kan du snabbt kontrollera att den står kvar där du ställde den.  Så, luta dig tillbaka & sköt allt från din smartphone!

Strömförsörjning & Batteri

Hur länge klarar vi oss på batteriet? Med en översiktlig vy över strömkälla och tydlig indikation över kvarvarande batteritid kan du göra smarta val kring vilka prylar som får vara igång.

Du kan också se huruvida strömsladden är tillkopplad eller ej, och få en notis om batteriet understiger 25%.

Vatten

Slipp onödiga problem genom att alltid ha koll på vattenmängden. Med notiser till telefonen får du till och med varningar när vattnet börjar sina.

Du kan få notiser om vattenmängden samt om innetemperaturen riskerar att frysa sönder varmvattenberedaren.

Värme & AC

Sommar- eller vintersemester? Varm eller sval husvagn? Justera temperaturen smidigt från mobilen och få en tydlig överblick över vilka val du gör.

Kan kopplas ihop med system från Alde, Truma och Dometic.

Position & Väder

Känn dig trygg på hemmaplan genom att du alltid har koll på var vagnen befinner sig. Om vagnen oväntat flyttar sig så berättar den det och du kan ha koll på var vagnen tar vägen.

Här finns en kartfunktion, så du kan se exakt var vagnen befinner sig och få en vägbeskrivning via din kart-app.

Vädret för husvagnens position visas för kommande tre dagarna.

Konton

Ha fullständig koll på vilka som du har låtit koppla upp sig mot din husvagn. Du kan dela din MyHobby-nyckel med familjemedlemmar och gäster så att ni alla kan dela på kontrollen.

Via kontovyn har du alltid möjlighet att se vem som är ansluten.

Belysning

Tänd och släck lampor med mobilen. Funkar lika bra i husvagnens soffa, som 100 mil från vagnen.

Lika lätt ställer du in dina lampor och ljusgrupper så som du vill ha dem. En ljusgrupp kan t.ex. ”filmmys” eller ”kvällsbelysning” där du kopplar flera lampor och tänder/släcker med ett enda tryck. 

Intresserad av att se hur det funkar? Ladda ner appen och testa demoläget!

Redo att komma igång?

1. Beställ HobbyConnect+ hos din lokala återförsäljare. (Alla fordon efter 2017 är kompatibla med systemet.)

2. På plats hjälper återförsäljaren dig att ladda ner appen HobbyConnect och skapa ett konto. Sedan kopplar ni upp er mot vagnen och säkerställer att allt fungerar. 

3.  Färdig – och på väg mot semestern! 

Är du lite osäker? Ladda ner appen och testa vår demo-version.

Regn

    

Hitta din lokala Hobby återförsäljare

Här hittar du din återförsäljare för Hobby husvagnar för att beställa HobbyConnect – alla återförsäljare av Hobby i Sverige har möjlighet att hjälpa dig igång.