originaltillbehör för hobby sedan 2015

Semesterns fjärrkontroll
för det smarta husvagnslivet

Förbered din husvagn för din ankomst så att du kan njuta till fullo av lediga dagar. Med appen HobbyConnect kan du styra flera funktioner i din husvagn via din smartphone. HobbyConnect är ett originaltillbehör till Hobby och ett tillval på fabriksny vagn men det kan också eftermonteras i Hobbyhusvagnar från årsmodell 2017 och senare.

Bli redo för sommaren idag – beställ din installation.

På semestern ska du ha det bra. Riktigt bra. Vill du att husvagnen ska vara behagligt sval efter en dag på stranden? Och varm och skön efter skidturen? Att utebelysningen tänds lagom till att du kommer tillbaka från grannarna? HobbyConnect är svaret. Förutom fullständig koll på temperatur och belysning är HobbyConnect fullspäckad fler smarta lösningar som nås genom en knapptryckning. Vi har svensk support tillgänglig hela säsongen för dig!

Belysning

Tänd och släck lampor

Värme & AC

Kontrollera temperaturen i vagnen

Position

Håll koll på vagnens position

Vatten

Se vattennivån i tanken

Batteri & Ström

Checka av batteriet och strömkällan

Hur funkar det?

1. Beställ ditt HobbyConnect paket hos oss eller direkt hos din lokala återförsäljare. Du betalar på plats hos återförsäljaren.

2. En HobbyConnect-box installeras av en Hobby-återförsäljare i husvagnen. Hitta din återförsäljare »

3. Nu kan appen och vagnen kopplas ihop – och du är redo för en härligare semester!

Är du lite osäker? Ladda ner appen och testa vår demo-version. 

    

Iphone

Har du redan HobbyConnect?

För dig som redan har en HobbyConnect-box installerad i din husvagn vill vi också erbjuda en fin kampanj!

Anmäl dig som en HobbyConnect-ambassadör idag – genom att tipsa dina vänner om kampanjen* så får du gratis förlängning av din prenumeration.
 

Läs mer här »

Hitta din återförsäljare

För att komma igång med HobbyConnect behöver din återförsäljare installera en HobbyConnect-box i din husvagn/husbil. De hjälper dig igång med appen HobbyConnect och ser till att allting fungerar! (Alla fordon efter 2017 är kompatibla med systemet)

Vill du beställa systemet hos din vanliga kontakt så går det toppen – dem har samma erbjudande! Annars kan du beställa hela paketet online så kontaktar en återförsäljare dig för att boka in installation.

 

Hitta din återförsäljare » Beställ online »