Sänk inte ribban på semestern, höj den!


Vill du ha en sval husvagn efter heldagen på stranden, eller tända utebelysningen lagom till att du kommer tillbaka från grannarna? MyHobby är svaret.

MyHobby startskärm

MyHobby - Semesterns fjärrkontroll

På semestern ska du ha det bra. Riktigt bra. Vill du att husvagnen ska vara behagligt sval efter en dag på stranden? Och varm och skön efter skidturen? Eller kunna se till att utebelysningen tänds lagom till att du kommer tillbaka från grannarna? MyHobby är svaret. Förutom fullständig koll på temperatur och belysning är MyHobby fullspäckad med smarta lösningar som nås genom en knapptryckning!

Vad är MyHobby?

MyHobby är en app som tillsammans med systemet HobbyConnect gör det möjligt för dig att kontrollera fler funktioner i din husvagn än med Hobbys standardsystem. Med hjälp av MyHobby kan husvagnar som är utrustade med HobbyConnect kontrolleras från din smartphone, var du än befinner dig.

Kortfattat

MyHobby tillåter dig att kontrollera ett flertal funktioner i husvagnen såsom:

  • Tänd och släck lampor
  • Kontrollera temperaturen i vagenen
  • Håll koll på vagnens position
  • Se vattennivån i tanken
  • Checka av batteriet och strömkällan
  • Ingen förutom du, och de som du själv bestämmer, kommer få tillgång till styrningen av din husvagn

MyHobby appHobbyConnect är kompatibel med vagnar från årsmodell 2015 och framåt och är ett tillval när man köper husvagn. Kontakta din återförsäljare för mer information. Är du osäker på vad som ingår i MyHobby? Ladda ner appen och testa demoversionen av MyHobby så får du stenkoll.

Hobby appen

Hobby – Appen för alla


Du kan även ladda ner appen "Hobby" som är gratis & har utvecklats för den svenska marknaden. Tillsammans med Myhobby så har du allt du behöver för en husvagnssemester i Sverige direkt i din telefon.

SEMESTERNS FJÄRRKONTROLL

MyHobby är svaret. Förutom fullständig koll på temperatur och belysning är MyHobby fullspäckad med smarta lösningar som nås genom en knapptryckning!

SERVICEBOKEN

Svårt att minnas var du lagt den? Nu finns serviceboken ständigt i din ficka! För att komma åt serviceboken behöver du vara inloggad.

LÄSVÄRT

Vad är det senaste i Hobbyvärlden? Här kan du bläddra i både Hobbykatalogen och läsa alla Hobbymagasin.

BRA ATT VETA

Vad är det nu jag ska tänka på inför vinterförvaringen? Här har vi samlat tips och svar på husvagnsägarens vanliga frågor.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Vem är närmst? I appen har vi listat alla Hobbyförsäljare och -verkstäder i landet.

HITTA BÄSTA CAMPINGEN

Vad söker du efter: Pool, strandnära eller lugn och ro? Hitta och boka din campingplats genom appen via Camping.se.

FAQ - Vanliga frågor


Ibland fungerar allt inte som det ska, fast man tycker man gör allt rätt. Här har vi samlat några av de vanligaste problemen som ni kontaktar oss om med tillhörande tips!

Min MyHobby app är Offline – jag kan inte komma åt styrningen.
Då finns flera möjliga orsaker, om du med säkerhet vet att husvagnen är strömsatt eller har batteri kvar så kan det vara så att något annat problem uppstått med själva boxen. Då kan du starta om boxen genom att dra ut strömkabeln i ca 20 sekunder och sedan sätta i den igen och därmed göra en omstart av boxen.

Kontrollera även gärna så du har senaste mjukvaruversionen genom att titta i din app under version – senast tillgängliga version är 1031. Om du inte har det så kontaktar du support@myhobby.nu för att få versionen uppdaterad, observera att det kräver att boxen är Online.
Positionsnotiserna fungerar såhär. Där vagnen är placerad då du slår på notiser, där räknas som hemma. Så om du slår på notiser då vagnen tex står hemma, sedan åker du med den till en campingplats. Då kommer du får varningar om att positionen ändrats. Då måste därför, slå av notiserna och slå på dessa igen om den nya platsen som räknas som ”rätt”.
Ett vanligt fel är att användaren anger sin Hobby-nyckel som lösenord, denna ska du ange i steg två, lösenordet är det du själv väljer när du skapar ett konto.
Kontrollera att du inte har blandat ihop lilla L och nummer 1 och likaså kan förväxling ske mellan siffran 0 och bokstaven O. Får du det fortfarande inte att fungera kontakta oss på support@myhobby.nu
När du registrerat ett konto på MyHobby så skickas ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera kontot. Om du inte mottagit detta meddelande så kan det ha hamnat i skräppostmappen. Du måste aktivera ditt konto, innan du kan logga in. Om du aktiverat kontot och fortfarande inte kan logga in – kontakta support@myhobby.nu
Du måste vara inloggad och ange sedan de sista sju tecknen i fordonets chassi-nummer, t.ex. FG12345. Behöver du hjälp kontakta support@myhobby.nu

Rapportera en bugg

Har du upptäckt något som verkar konstigt eller felaktigt i appen? Skicka gärna in och berätta om felet så kan vi se vad vi kan göra för att förbättra det.

Namn E-post Operativsystem
Beskrivning av buggen:
App icon Hobby appen

Redo att köra igång?


Apparna är gratis och och innehåller en rad bra funktioner.

MyHobby är ett tillval när man köper husvagn. Till dess får du hålla till godo med demoversionen av MyHobby som ingår i appen.

iOS för iPhone

Available on App Store

Android

Available on App Store

Kontakt

Vid övriga frågor kontakta Hobby Caravan Sverige.

Besök hobbycaravan.se

Samarbete med Netmine

MyHobby och Hobby-appen är framtagna i samarbete med Netmine i Värnamo.

Besök Netmine.se

Villkor

Vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert sätt.

Läs mer